Топ вести
22.03.2019 - Имотен абсурд! Семейство избяга в чужбина за да плаща кредит за къща, която не съществува (Разследване в Темите)
22.03.2019 - Рекламирай в новия формат на Темите, Питай Кмета (промо)
22.03.2019 - КПКОНПИ започва проверка на сделките за покупка на апартаменти от Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева в столичния квартал „Изток“.
22.03.2019 - Обмисля се възможност до 2023 г. бъдещите пенсионери да избират по коя методика да се изчислява пенсията им
22.03.2019 - Удивителни факта за водата, които вероятно не знаете
22.03.2019 - Цецка Цачева е поискала прокуратурата и антикорупционната комисия да проверят придобития от нея имот
22.03.2019 - Над 3000 домакинства в град Монтана ще бъдат включени в проектите за подмяна на отоплителните инсталации
22.03.2019 - Мей не смята, че Великобритания трябва да участва в евроизборите и отново се изказа срещу отмяна на Брекзит
22.03.2019 - Арестуваният бразилски президент Мишел Темер е оглавявал организирана престъпна група, действала в продължение на 40 години
22.03.2019 - Радослав Миленков е новият подуправител на БНБ
„Заедно срещу антициганизма чрез спорт“ се проведе в Монтана

„Заедно срещу антициганизма чрез спорт“ се проведе в Монтана

Днес Младежка банка Монтана проведе спортно събитие в Монтана под надслов „Заедно срещу антициганизма в България“. Организаторите заедно с младежи от ромския квартал „Огоста“ играха футбол на игрището което е изградено там.
Кампанията се осъществява в рамките на проекта „Въвличане на младежки лидери и учители в борбата с антициганизма в България“, реализиран от Фондация работилница за граждански инициативи в партньорство с Фондация „Младеново“ и синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“. Проектът се съфинансиран по програма „Права,равенство и гражданство“ на Европейския съюз. Подобно мероприятие ще се провежда и в други градове от Младежка банка.
Опитваме се чрез такива прояви да покажем и най-вече чрез футбола,че всички независимо от етноса можем да работим заедно в екип,да побеждаваме, да постигаме общи цели и е хубаво и политиците да дават и те пример не само младите хора в Монтана и в Северозапада„- съобщи пред репортер на Видин Вест д-р Петко Петков председател на управителния съвет на Фондация „Северозападен институт за младежки политики“.
Той благодари на всички взели участие в инициативата и раздаде на всеки един сертификат.

Автор: Оли Младенова

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder