Областният управител, Албена Георгиева, участва в церемонията по награждаване на изявени ученици от видинска област

Областният управител, Албена Георгиева, участва в церемонията по награждаване на изявени ученици от видинска област

Инициативата е на Инер Уил клуб Видин и бе проведена на 16 май в Художествената галерия „Никола Петров“, в град Видин.
Областният управител на област Видин – Албена Георгиева, бе гост на церемонията по награждаване на изявени ученици от видински училища, които са спечелили награди в национални и международни конкурси, съобщиха от Пресцентъра на областната администрация.

На събитието присъстваха кметът на община Видин инж. Огнян Ценков, началникът на Регионалното управление на образованието Веселка Асенова, директори на училища и родители.
Организатори на инициативата са дамите от Инер Уил клуб Видин, които за 18-та поредна година даряват средства, събрани по време на благотворителен бал, за общественозначима кауза. Целта е по този начин да бъдат окуражени и мотивирани възможно по-голям брой ученици за участие в извънкласни дейности.
Президентът на Инер Уил клуб Видин, Ива Нинова, приветства участниците и гостите на събитието и покани областния управител да връчи грамотата и наградата на Кирил Иванов, ученик от ГПЧЕ „Йордан Радичков“ – Видин за отлично представяне в национална олимпиада по английски език и активно участие в извънкласни дейности – театрални постановки и концерти.

Албена Георгиева отправи благодарности към организаторите от Инер Уил клуб Видин – за активната им благотворителна дейност, насочена изцяло в полза на обществото и поздрави спечелилите призови награди и отличия в национални и международни конкурси видински ученици.

Тя приветства родителите и учителите на отличените деца за подкрепата, която им оказват, за труда и старанието, които полагат съвместно, за да бъдат постигани такива високи резултати. Областният управител пожела бъдещи успехи, много поводи за гордост още и здраве.
Общо 28 души бяха наградени. Всеки от учениците получи парична награда, в размер на 150 лв. и подарък-ваучер, от книжарница. Имаше и две екипни награди, на стойност 200 лв. за отбор. Средствата за благотворителната инициатива са събрани на осмомартенския традиционен бал на Инер Уил клуб Видин.

Eкип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder