РДПБЗН-Видин бе домакин на Зонално сътезание по пожароприложен спорт

РДПБЗН-Видин бе домакин на Зонално сътезание по пожароприложен спорт

Представителни отбори на огнеборците от Северозападна България показаха отлична подготовка в спортсменска надпревара. Първото място в комплексното класиране заеха пожарникарите от Враца, предадоха от Пресцентъра на ОД МВР -Видин.

Зоналните състезания се провеждат съгласно Правилник за организиране и провеждане на състезания по пожароприложен спорт на Българската федерация по пожароприложен спорт.
Тази година, РДПБЗН–Видин бе домакин на надпреварата между представителните отбори на областите от зона 1 – Видин, Враца и Монтана.
Огнеборците от Северозападна България се състезаваха в индивидуални и отборни дисциплини – изкачване с щурмова стълба; 100-метрова пътека с препятствия; пожарна щафета 4х100 метра; бойно разгръщане от мотопомпа.
Отборът на РДПБЗН – Враца е комплексен победител в Зоналното състезание по пожароприложен спорт за мъже за 2018 година в зона 1. Врачанските огнеборци ще участват в Републиканският преглед по пожароприложен спорт – Варна 2018 година.
В комплексното класиране, второто място заеха видинчани, трети останаха огнеборците от Монтана.

В дисциплината „Изкачване със щурмова стълба”, победител стана представителят на РДПБЗН Враца – Венелин Иванов Георгиев, а на трето място се класира Цанко Радославов Цанков от Видин.

В дисциплината „100-метрова пътека с препятствия” победител е видинският представител Димитър Цветанов Димитров, второ място също зае видинчанин – Ивайло Красимиров Иванов.
Победител в двубоя е Венелин Иванов Георгиев от Враца, трети е Цанко Радославов Цанков от Видин.

В дисциплината „Пожарна щафета 4х100 метра” видинският отбор се класира на второ място, а победители станаха врачани. В другата отборна дисциплина „Бойно разгръщане от мотопомпа” видинчани останаха трети.

Победителите бяха наградени с грамоти, медали, плакети и голяма купа.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder