Декатур изкара Монтана да спортува

Декатур изкара Монтана да спортува

Днес в Монтана в парк Монтанезиум на централната алея се проведе спортният празник Декатур.
Събитието се проведе благодарение на Фондация северозападен инстититут за младежки политики в партньорство с община Монтана, фитнес център „Спартак” и фирмата за спортни стоки „Декатлон”.
В рамките на събитието гражданите на града можеха да участват напълно безплатно във всички включени спортни дисциплини, без значение от възрастта или физическата си подготовка.Целта е се покаже, че спортът е за всеки човек и е важна първата крачка.
Програмата започна с регистация на желаещите да вземат участие в спортните занимания. След което стартира крос за всички възрасти и велообиколка, а всички гости на мероприятието се насладиха на свободни занимания по тенис на маса, бадминтон, волейбол, фризби,стрелба с лък и фитнес тренировки с инструктор на стрийт фитнес площадка в парка.
Като за финал всеки взел участие в днешното събитие получи сертификат и правото да участва в томбола с награди, осигурени от Decathlon Bulgaria.
Председателя на Фондация северозападен инстититут за младежки политики д-р Петко Петков благодари за помощта по организацията на събитието на Александър Александров фитнес инструктор и активните спортисти от фитнес център „Спартак”, които положиха освен физическа сила и доброволчески труд.Спечелените в томболата награди раздадоха Ангел Иванов –председател на комисията за младежта и спорта в Монтана и представителя на общината Иво Иванов, председател на Общинския съвет.
Наградите бяха велосипеди, тротинетки, раници, фитнес часовници и игри дартс.


Автор: Оли Младенова

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder