Откриване на турнир по футбол на малки врати, за ученици от 5-7 клас, по повод 1 юни, във Видин

Откриване на турнир по футбол на малки врати, за ученици от 5-7 клас, по повод 1 юни, във Видин

Събитието се организира по повод 1 юни – Международен ден на детето, от Училищно настоятелство на ППМГ „Екзарх Антим I”, Регионално управление на образованието и Областен съвет на Български футболен съюз, съобщиха от Пресцентъра на Община Видин.

Турнирът се провежда за пета поредна година, с подкрепата на Община Видин. В състезанието взимат участие девет отбора от училища във Видин, Брегово, Кула и от град Враца.

С приветствие към присъстващите, в спортна зала „Фестивална”, се обърна Лили Цанова, председател на училищното настоятелство на гимназията.
Състезанието бе открито от Венци Пасков, заместник-кмет на Община Видин. Той поздрави организаторите и участниците, от името на кмета Огнян Ценков.
Поднасям благодарности към всички, които имат заслуга да се реализира този турнир. Интересът към него расте и това е спорт, който обединява, учи на дисциплина, възпитава уважение към съперника и играта. Пожелавам на състезателите да се представят достойно в двубоите и да покажат спортсменска игра” – заяви Пасков.
След това даде старт на турнира с първия пас. Футболният турнир продължава и утре, на 31 май, когато ще бъдат връчени и наградите на победителите.

Във фоайето на спортната зала, домакините от ППМГ „Екзарх Антим I” показаха пъстри мигове от ученическия живот, както и демонстрации на клубовете по интереси. За доброто настроение на всички се погрижиха вокална група „До-ре-ми” и група „Рок Математици”.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder