Белоградчик изпрати своите най-малки абитуриенти

Белоградчик изпрати своите най-малки абитуриенти

Украсената зала на Младежкия дом, в Белограчдик, събра много гости, дошли на празнично парти. Родители, баби, дядовци и по-големи или по-малки братчета и сестричета, изпратиха бъдещите първокласници – тези от подготвителната група „Плодчета“ на детска градина „Иглика“, съобщиха от Пресцентъра на Община Белоградчик.

По повод на своя празник, малките палавници бяха подготвили прекрасна програма от стихотворения, песни, танци и различни забавления. Неотлъчно до тях, на сцената, както и последните четири години, бяха и любимите им госпожи – Марушка Пенкова и Нина Боянова.
Участниците в тържеството останаха възхитени от представянето на децата, което свидетелстваше за тяхното израстване и готовност за първи клас на Начално училище „В. Левски“. В залата бяха и техните бъдещи преподаватели Галя Томова и Любка Тодорова.
Поздрав към празнуващите поднесе 3-годишната Мариям Александрова, която прояви завидно умение да рецитира стихотворение на тази възраст.
Много емоционално и прочуствено, с напътстващи слова към малките випускници, се обърна Марушка Пенкова, а в своето слово директорът на учебното заведение Петя Попова заяви:
Бъдете здрави, добри, умни и ученолюбиви, и имайте цялото щастие на планетата! Нека вашите родители да се гордеят с вас, а ние, вашите първи учители – да се радваме на вашите училищни успехи!“ След това госпожа Попова раздаде на 32-мата випускника първото им удостоверение, в живота, за завършена подготвителна група в детска градина „Иглика“.
От името на родителите, благодарност към ръководството и персонала на учебното заведение, отправи Милена Милкова.
Празничното тържество завърши с обща снимка, за спомен на ученици и учители.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder