Видинските деца се забавляваха в Щуроландия

Видинските деца се забавляваха в Щуроландия

Празникът привлече стотици деца в Крайдунавския парк, които с желание се включиха в интересните прояви. Те показаха различни творчески умения, а арт работилниците бяха достъпни за всички, съобщиха от Пресцентъра на Община Видин.

Заниманията бяха свързани с рисуване, включително върху лица и тениски, моделиране, плетене на плитки, спортни игри и др. Особено любопитство предизвика работилничката с Лего роботи на Професионалната гимназия „Проф. д-р Асен Златаров, в която децата имаха възможност да сглобят и задвижат робот.

Сцената на талантите също не остана празна. Много малчугани се престрашиха да се изявят пред публика, като пяха, танцуваха и рецитираха. За всички участници и зрители имаше изненади и безплатен сладолед.

Община Видин организира за седма поредна година празника „Щуроландия“, който е посветен на Международния ден на детето 1 юни. Съорганизатор на хепънинга е Фондация „Подкрепа за реализация“, а участници са БЧК – Видин, Видинска Св. митрополия, Инер Уил клуб Видин, Център „Европа директно“ и ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder