Кметът на Община Видин посети базата за летен отдих, за деца, в с. Синаговци

Кметът на Община Видин посети базата за летен отдих, за деца, в с. Синаговци

Община Видин организира летен лагер, в базата на филиал „Детелина“, село Синаговци. Тя е предоставена с решение на Общински съвет Видин, като сезонна дейност, в рамките на неучебното време от 1 юни до 31 август и е за деца на 5-6 и 6-7 годишна възраст, от детските градини на територията на Община Видин, съобщиха от Общината.

Анна Маринова, директор на детска градина „Детелина“, посрещна Огнян Ценков, придружен от Венци Пасков, заместник-кмет на Общината и Иван Иванов кмет на кметство Синаговци.

Ценков поздрави първата група, състояща се от 24 лагерници: „Искам специално да поздравя детската градина и целия колектив за инициативата, която осъществявате, за поредна година, за грижите, които полагате, за професионализма и любовта към децата”.
Той им пожела да бъдат здрави, послушни и много да се забавляват. Гостите се увериха, на място, за условията, които предлага базата за летен отдих – съвременно обзаведени спални помещения, зала за храна и игра.
По време на лагера малчуганите ще играят, ще ходят на разходки, ще се запознават с местните хора, със животните и природата. Най-интересни ще бъдат вечерите около лагерния огън, когато ще има много музика и забавления.
Децата бяха подготвили специална програма с песни, стихове и танци. Те поканиха кмета Огнян Ценков да бъде техен гост, в края на почивката, на тържеството край лагерния огън.

Летният отдих е от 4 юни и ще завърши на 8 юни.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder