Курумбашев, резервиран, относно напредъка за плана „Макрон“

Курумбашев, резервиран, относно напредъка за плана „Макрон“

Пакетът „Маркон“ не е капитулирал, обяви Петър Курумбашев, евродепутат от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите.
Той изтъква, че не е моментът за високопарни изявления, добавяйки, че тепърва предстои битката в пленарна зала, съобщават dariknews.bg.

Победата над рестриктивните за българския транспортен бизнес предложения, в пакет „Мобилност 1“, е придружена с едно „обаче“.

Директивата за командированите работници да не се прилага при международния транспорт, обаче, да се прилага при каботажа, който е транспортиране на товари в границите на друга държава-членка, от първия ден.

Шофьорите не са задължени да се прибират в родните си държави на всеки три седмици, но камионите трябва да се връщат за разтоварване или натоварване – на всеки три седмици.

Водачите могат да нощуват не в хотел, а в камиона, ако паркингът отговаря на съответните определени условия, но на тях отговарят твърде малко паркинги в Европа.

Гласуването в пленарна зала е възможно да отмени гласуването в Транспортната комисия, въпреки водещата роля на комисията. Така, че е рано, все още, да се бие тъпанът за пакет „Мобилност“, заявява Петър Курумбашев.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder