Продажбата на билети за фестивала „Опера на върховете“, започна

Продажбата на билети за фестивала „Опера на върховете“, започна

Ценовите категории на билетите за представленията на летния фестивал „Опера на върховете – Белоградчишки скали“ 2018 са, както следва:
оперните спактакли – от 20, 25, 30, 40 и 50 лв;
балетните спектакли – от 15, 20, 25, 30, 40 и 50 лв;
мюзикъла „МАММА МИА” – от 20, 25, 30, 40 и 50 лв;
фестивалната импресия „ВАГНЕР МАГУРА – Богове, Великани, Джуджета, Валкюри” – 80 лв, която включва и дегустация на регионално вино, от винарска изба „Магура“, съобщават от Пресцентъра на Белоградчик.

Билети за спектаклите, в Белоградчишката крепост, може да се закупят в Туристически информационен център – Белоградчик, в МОЛ Видин, на касата на Софийска опера и балет (София, ул. „Врабча“ №1), във всички каси на Изипей /Easypay/ в цялата страна, както и онлайн от сайта www.operasofia.bg чрез системата за разплащане ePay.bg.
Билети за фестивалната импресия в пещера „Магурата“ може да се закупят на касата на Софийска опера и балет (София, ул. „Врабча“ №1), в Туристически информационен център – Белоградчик и в МОЛ Видин.

Представленията в Белоградчишката крепост са с начален час 20.00ч., а тези в пещера „Магурата“ – 11.00ч.
За удобство и комфорт на публиката, по време на изпълнението на пещерната фестивална импресия в три части „ВАГНЕР МАГУРА: Богове, Великани, Джуджета и Валкюри“, е желателно да се носят ниски (спортни) обувки с равна подметка и връхни дрехи.
Във връзка с осигуряване на пропусквателен режим и недопускане на задръствания Е ЗАБРАНЕНО придвижването с лични превозни средства до паркинга на Белоградчишката крепост, където е разположена сцената на летния оперен фестивал.
Осигурен е транспорт – автобуси на фирма Алексиев, които превозват публиката и се движат регулярно по маршрут – от центъра на Белоградчик – сградата на Български пощи ЕАД /пощата/, до паркинга на крепостта от 18.30ч. до началото на представлението и обратно, веднага след края му.
В автобусите се допускат единствено лица, снабдени с билети за спектакъла за съответния ден. Зрителите могат да оставят своите лични превозни средства на БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ, до автогара Белоградчик.
За публиката, пътуваща от Видин, са осигурени автобуси, които тръгват в 17.30ч., от автогара „Алексиев“ в деня на спектаклите в Белоградчишката крепост.
Цената на двупосочен билет Видин-Белоградчик-Видин е 10 лв.
Билети за пътуване се закупуват от касата на автогара „Алексиев“, тел.: 094 606190.

Програмата, актуална информация за фестивала, както и условията за закупуване на билети, са публикувани на официалните сайтовете на Софийска опера и балет и на община Белоградчик.
http://belogradchik.bg/?cat=86.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder