Освободиха от длъжност шефа на софийската Областна дирекция на МВР

Освободиха от длъжност шефа на софийската Областна дирекция на МВР

Ръководителят на ОД МВР-София, Георги Григоров, е бил освободен от длъжност, заедно с неговия заместник. Това заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев, след заседание на Комисията по вътрешен ред и сигурност, съобщават novini.

Причината е несправяне с работата, включително с издирването на избягалия затворник Владимир Пелов, който бе убит преди седмица в Ботевград.

Той изрази категорично, че трябва да се работи. Добави, че е оставил професионалното ръководство на системата на МВР да предложи подходящи кадри, които да притежават нужните умения да се справят.

Районът е изключително тежък. В него живеят над 200 000 човека и трябва да има по-подготвени кадри. Такъв район е и Бургас, но там нещата не изглеждат по този начин. Друг проблем е, че няма агентура, а при освобождаване няма кой да замести тези кадри“.

Вътрешният министър съобщи още, че е изключително обезпокоен и се пита – как е възможно в района на Ботевград, хората да не се обръщат към полицията, когато става въпрос за престъпления.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder