Волейболният клуб „Бдин-Вида“ с грамота, по повод спечелена шампионска титла

Волейболният клуб „Бдин-Вида“ с грамота, по повод спечелена шампионска титла

Състезателките до 13 години, от клуба, спечелиха шампионската титла и златни медали на Държавното първенство по волейбол, в град Варна през месец юни.

По този повод, кметът Огнян Ценков се срещна с момичетата от отбора. На срещата присъстваха президентът на ВК „Бдин-Вида“ Пламен Каменов и треньорът Кристина Георгиева, предадоха от Пресцентъра на Общината във Видин.

Ценков подчерта, че освен този успех, волейболният ни клуб има и две национални състезателки при кадетките – Мерелин Николова и Мила Илиева, които тази година взимат участие в Европейското първенство за жени до 17 г.
Състезателките от тази възрастова група се класират на достойното 4-то място в Държавното първенство.
Огнян Ценков сърдечно поздрави и треньорите, изразявайки съжалението си за претърпения пътен инцидент от Снежана Гечева – старши треньор на отбора и изпрати своите пожелания към нея за бързо възстановяване.

След това кметът връчи на президента на клуба, Пламен Каменов, грамота от Община Видин, по случай извоюваната победа и издигане престижа на волейболния спорт в нашия град.

В знак на благодарност за всички условия, които ни предоставя Община Видин, за финансовата подкрепа, за спокойствието, което ни давате, тъй като всичко това ни помогна да достигнем до желания резултат, Ви подаряваме един медал, за да усетите какво е шампионската титла“ – с тези думи се обърна към Ценков, Кристина Георгиева и го изненада с ценния подарък.

Когато вървим всички заедно, можем да постигаме много успехи във всички сфери. Целите, които си поставяме, са да създадем условия, за да живеем добре, а нашите деца да се развиват и да имат перспектива“ – заяви кметът на Видин.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder