Благодарствени писма от Община Видин към доброволците, относно помощта им за фестивала

Благодарствени писма от Община Видин към доброволците, относно помощта им за фестивала

Кметът на Видин благодари на доброволците, за помощта им по време на фестивала за опера и балет, съобщиха от Пресцентъра на Общината.

Общо 10 души се включиха като доброволци в Летните вечери на операта и балета „Баба Вида“, които се проведоха от 3 до 6 август, във Видин.
Кметът на Общината Огнян Ценков се срещна с тях, днес, и им връчи благодарствени адреси, във връзка с оказаното съдействие по време на фестивала. „Високо оценявам приноса Ви в създаването на необходимата организация за успешното протичане на това забележително културно събитие в нашия град. Мисията на доброволец е хуманна и незаменима. Продължавайте да работите все така сърцато за осъществяването на благородни каузи за просперитета на Видин и превръщането му в център на културата и изкуството!“ – пише в адреса.

На срещата Ценков отбеляза, че впечатленията на зрителите от организацията по посрещането и настаняването на трибуните през трите фестивални вечери, са много добри. „Всичко това се дължеше на вас. Затова исках лично да ви благодаря“ – заяви той.
Четирима от доброволците – Мария Крумова, Ивана Крумова, Натали Илиева, Моника Яворова и Изабела Яворова са възпитаници на Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, а Калина Паскова, Мартин Кирчев, Кристиана Георгиева, Божидар Методиев и Симона Борисова – на Гимназията с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков“. Божидар, Кристиана и Мартин вече са завършили средното си образование и ще бъдат студенти първи курс, през новата учебна година.

От името на всички доброволци, Мартин Кирчев благодари на видинския кмет за предоставената възможност и изрази надеждата си, че фестивалът ще се развива дълги години и занапред.

Секретарят на Общината Иванела Андреева сподели възхищението си от работата с доброволците: „Много се радвам, че във Видин има прекрасни младежи като вас. Това може само да ни даде увереност, че нашия град ще го има, както го е имало хиляди години досега. Сърдечно ви благодаря“.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder