Топ вести
16.11.2018 - Хората от Бойница към депутати от БСП: Общината ни е най-бедната в ЕС. Подкрепяме предложенията във „Визия за България“ за решаване на проблемите ни
16.11.2018 - УКРАЙНА БЕ ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЕНА НА VII ФОРУМ НА ДУНАВСКАТА СТРАТЕГИЯ НА ЕС В СОФИЯ
16.11.2018 - Валери Симеонов подаде оставка!
16.11.2018 - Посоки Северозапад: В държавата на мутрите винетката, годишният данък и застраховките са по-скъпи от колата
16.11.2018 - Спешна проверка на МВР заради разлепени плакати във Видин, уличаващи униформен
16.11.2018 - 70 годишен дядо изгоря в дома си
15.11.2018 - Заради готвените протести в неделя, полиция и Общината във Видин на съвещание
15.11.2018 - Посоки Северозапад: Защо България се тресе от протести, а Видин спи?
14.11.2018 - Полицията във Видин пресече незаконна сеч край Раковица
13.11.2018 - След обвиненията: Говори ръководството на болницата във Видин (видео)
Кметовете на Видин и Белоградчик с благодарности до местните полицаи, за организацията на летните фестивали

Кметовете на Видин и Белоградчик с благодарности до местните полицаи, за организацията на летните фестивали

Кметовете на Видин и Белоградчик адресираха благодарности до местните полицаи за безупречната организация при охраната на летните музикални фестивали в двата града, съобщават от полицията във Видин.

Изказвам своята най-искрена благодарност за оказаното съдействие, по време на фестивала Летни вечери на операта и балета „Баба Вида”. Полицейските служители изпълниха отлично отговорностите си и допринесоха за безупречната организация на събитието“, посочва в благодарствения си адрес инж.Огнян Ценков – кмет на община Видин.
Приемете моята благодарност за професионализма и отговорността, проявени при съвместната ни работа, по време на летния фестивал „Опера на върховете – Белоградчишки скали”, пише Борис Николов – кмет на община Белоградчик, в благодарствено писмо, и изразява признателност към полицията за реда и сигурността по време на събитието.

Полицейските екипи се погрижиха за организацията на движението, обществения реда и сигурността на жителите и гостите на двата града, и на зрителите на поредицата от музикални събития.
Редът и охраната на двата летни фестивала, проведени в края на юли и началото на август, обезпечиха служители от ОДМВР-Видин, РУ-Видин, сектор „Пътна полиция”-Видин, РУ-Белоградчик и водачи на служебни полицейски кучета.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder