Публичните изпълнители на НАП продават недвижими имоти, машини и автомобили на длъжници

Публичните изпълнители на НАП продават недвижими имоти, машини и автомобили на длъжници

Публичните изпълнители на НАП продават на търг недвижими имоти, автомобили и машини на длъжници, на обща стойност 70 000 лева.

НАП Видин предлага за продажба, чрез търг с тайно наддаване, тристаен апартамент ново строителство, находящ се в град Видин, на улица Шейново № 2, със застроена площ 111 кв. метри, при първоначална цена от 35 000 лева, съобщават от ТД на НАП Велико Търново, офис Видин.

Следващата седмица може да се извършват огледи и се приемат предложения за участие в търг и за продажбата на плетачни машини, марка Matek на обща стойност 25 000 лева, намиращи се в производствен цех в град Видин, на улица Цар Симеон Велики № 68.
Предложенията си, кандидат-купувачите могат да подават до 17 август, включително, в сградата на Офис Видин, улица Шести септември № 12.
За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената тръжна цена.
Следващият месец, от 11 до 14 септември, публичните изпълнители на НАП – Монтана предлагат на търг един лек и два товарни автомобила, огледите на които могат да се извършват на паркинга на Митническо бюро Видин, в Северна промишлена зона. Първоначалната тръжна цена на тези автомобили е над 5 000 лева.
Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят, също, условията за участие в търговете на приходната агенция и характеристики на продаваните активи.

Приходната агенция препоръчва на своите клиенти, за да не се стига до продажба на активи с цел принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета, при финансови затруднения и невъзможност за плащане, в срок, на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция “Събиране”.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder