Въздушна акробатика на крепостта „Баба Вида“, по време на средновековния фестивал „БъдинЪ“ 2018

Въздушна акробатика на крепостта „Баба Вида“, по време на средновековния фестивал „БъдинЪ“ 2018

Крепостта „Баба Вида” отново ще бъде естествен декор на средновековния фестивал „БъдинЪ”, който се организира от Община Видин и тази година ще се проведе на 25 и 26 август.

Една от основните цели на събитието е да насочи вниманието към забележителния исторически паметник, превърнал се, през вековете, в символ на дунавския град, предадоха от Пресцентъра на Общината.
Шестото издание на фестивала е с по-различен характер, като по нетрадиционен начин – чрез въздушна акробатика, ще бъде представена уникалността и красотата на популярната туристическа атракция. Трупа Канетикс ще направи всички посетители свидетели на един впечатляващ спектакъл, пред Входната кула на крепостта.
Шоуто ще покаже как едно средновековно съоръжение може да впечатли със своята непреходност и, в същото време, да бъде привлекателно, когато взаимно се допълват история и иновация. Така миналото, пречупено през погледа на съвременния посетител, ще предизвика запомнящо се преживяване – акробатика в небето.
Актьори на кокили ще имат задачата да се грижат за доброто настроение на малките почитатели и ще позират пред любопитни погледи.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder