Сидеров скочи срещу Симеонов, заподозря чадър над бизнесмени

Сидеров скочи срещу Симеонов, заподозря чадър над бизнесмени

Пита премиера командировал ли е министър по морето да нахлува в заведения със шпиц команди.
Той обвини властта в чадър над определени олигарси по морето, а също и в тормоз над останалите бизнесмени.

60
Сидеров визира братя Диневи и комплекса „Свети Влас“, които, наред с друга част от туристическия бизнес, били необезпокоявани от проверките на МВР и РЗИ, в сравнение с друга част от бизнеса, които били непрестанно проверявани. По негови думи, в момента, в „Свети Влас“, някои министри почивали „много успешно“.

Вече, в разстояние на последните 2-3 месеца, получих десетки оплаквания от сдружения и асоциации, представители на туристическия бизнес“, мотивира се атакистът.
Представителите на бизнеса, до един, му се оплакали от едно и също нещо. Правителството, използвайки държавни институции, като РЗИ и МВР, ги пращало подобно шпицкоманди и действало като военна хунта срещу определени заведения, за сметка на останали.

Всичко това убива една част от българския бизнес, за сметка на друга. Други олигарси не биват закачани, пипани с пръст. Има едни братя, които скоро ги предложиха за орден „Стара планина“, ли беше? В „Свети Влас“ не стъпва нито РЗИ, нито МВР, нито такива с маски, там е табу. Там, научавам, че почиват много успешно представители на правителството„, подчерта Сидеров.

Добави, че в техния комплекс денонощно музиката бумти, предаде kanal3.

Сидеров даде импровизирания брифинг пред сградата на здравната инспекция, в Бургас. Нито веднъж не споменава името на коалиционния си партньор от НФСБ Валери Симеонов, но от думите му се разбира, че говори срещу него и организираните морски проверки. В сряда, той щял да попита премиера дали е командировал член на кабинета да тероризира крайбрежния бизнес.

Командировал ли е членове на правителството да извършват подобни действия, да водят със себе си полицаи и да тероризират туристическия бизнес?„, заяви Сидеров.

Щял да пита и вътрешния и здравния министър кой нарежда този терор над част от туристическия бизнес – те ли, или местните шефове на служби.

Сидеров обяви, че става дума за лобизъм и двойни стандарти, а също и за покровителство над определени олигарси.

Ние не сме изпратили това правителство във властта, за да осигурява икономическа територия на едни за сметка на други, в туристическия бизнес. Кой знае какво става в другите сфери„,възмути се лидерът на „Атака“.
В утрешния ден Волен Сидеров ще пита Борисов дали е оторизирал свои членове на правителството.
Ние ги упълномощихме да управляват в интерес на народа. Но дали това е така?„, пита се Сидеров.

Ние не сме трансмисия на властта“, напомни на ГЕРБ Сидеров, намеквайки за смяна на кабинета, в случай, че се налага. В заключение той заключи, че онзи, който клати стабилността, е член на правителството. „Стабилността на правителството я клатят определени членове на правителството“, заключи лидерът на ПГ на ОП.

След даденото изявление пред сградата на РЗИ, Сидеров влезе вътре и попита служителката, там, каква е причината да тормозят бизнеса, при положение, че законът за шума на Валери Симеонов не е влязъл, все още, в сила.
Чиновничката от здравната инспекция му отвърна, че са залети от жалби и жалбоподателите не чакат.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder