Видин отново е домакин на Национален мотосъбор (снимки)

Видин отново е домакин на Национален мотосъбор (снимки)

С концерт на рок групите „Мегахерц” и „Епизод” стартира Националният мотосъбор във Видин. Събитието се организира от местния клуб „Северозападни мотори”, със съдействието на Община Видин.

Кметът на Общината Огнян Ценков се срещна с участниците, които се събраха в бившето военно поделение до крепостта „Баба Вида”. Той отправи своите поздравления и подчерта, че Община Видин отново дава своята подкрепа за реализирането на това популярно събитие, което събира хора от цялата страна и от чужбина.
Ценков поднесе специални благодарности на членовете на видинския мотоклуб „Северозападни мотори“ и на неговия президент Младен Младенов – Денкича, които влагат много усилия и енергия за организирането на това събитие от национален мащаб и популяризират старопрестолния Видин.Младен Димитров – Денкича поздрави мотористите и благодари на видинския кмет за оказаната подкрепа:

„ Без Вас, г-н Ценков, това събитие нямаше да стане факт. А то предизвика наистина голям интерес”.

От името на мотоклуба той подари на кмета сувенир – умален модел на мотор, символ на клуба.
В съботния ден любителите на високите скорости от над 30 мотоклуба от страната и чужбина ще се включат в почетна обиколка на град Видин, ще станат свидетели на стънт шоу, състезания по драг на летището край с. Иново, томбола и игри.
Единадесетото издание на Националния мотосъбор ще приключи на 18 август с рок концерт на групите „Ъ голям” и „Северозападняците”.

Екип: Видин Вест
Снимки: Община Видин

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder