Приключи третото издание на „Кула -Open“

Приключи третото издание на „Кула -Open“

18 участника си дадоха среща, тази година.

В аматьорския ни тенис турнир се включиха играчи от София, Видин и Ново Село, съобщи за Видин Вест организаторът на събитието – Николай Боев. На финала се класираха Мартин Каменов и Цветозар Владимиров от град Кула, като Цветомир разгроми съперника си с 6:0.

„Мартин изхаби много сили и енергия в 1/2 финалния си мач , след като успя да обърне противника си Тошко от Видин от 2-5 до 7-6 грйма и това се оказа решващо за представянето във финалния сблъсък“, коментира Николай Боев

Срещите се проведоха под знака на джентълменството. И 40-те срещи преминаха без нито един спор.
Искам да изкажа благодарности към всички участници, най- вече към тези , които дойдоха от други градове , без вас този турнир нямаше да се състои!

„Специално внимание искам да обърна на факта , че имаше участник на 74 години, който записа и много достойно представяне и само малшанса му попречи да се класира в елиминационната фаза! Благодарности към съдиата на тирнира! Свърши си перфектно работата! Към дечицата , гонели топките през целия турнир!Благодарности към всички за джентълменското поведение по време на провеждане на мачовете!
Благодарности към публиката , която въпреки , че не беше много голяма, дойдохте в тези горещини да наблюдавате тенис на доста добро ниво“,
каза още организаторът на „Кула Open“

На финала бяха раздадени награди и грамоти на всички участници, осигурени от организатора.Турнирът беше без такса за участие.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder