Пореден абсурд! Обредният дом във Видин маха „Системния администратор“, година след като поиска да има такава длъжност.

Пореден абсурд! Обредният дом във Видин маха „Системния администратор“, година след като поиска да има такава длъжност.

Предложението е на кметът – Огнян Ценков, а причините-човекът си е свършил работата.

В 21-ви век и с претенциите за електронна Община, кметът на Видин е предложил на съветниците утре да гласуват премахването на „Системния администратор“ в ОП „Обреден дом“. Това е човекът, без който всеки един модерен обреден дом- не може. „Системният администратор“ води електронния регистър на гробищните паркове в общината. По информация на Видин Вест, регистрите за стария гробищен парк все още не са вкарани в така наречената програма „Армсофт“. Въпреки това, модерната Община Видин предлага да бъде премахната длъжността с аргумента, че лицето заемащо тази длъжност си е свършило работата.
Дали това е така или има друга причина, екипът ни проверява случая. Търсим и лицето, заемащо длъжността за коментар.
Досега в Общинското предприятие не е воден подобен регистър, явно управляващите желаят да продължат традицията от древността.
Ако повечето съветници гласуват ЗА предложението на кмета, „системния администратор“ ще има 20-тина дни за да си намери нова работа. Така, в списъка с иначе завидната висока безработица във Видин ще се прибави още една личност.

Припомняме, че сегашното ръководство на ОП „Обреден дом“ – Видин, шокира страната с идеята си да раздаде „чистене на гробно място“ навръх Коледа.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder