Младеж, който живее и работи от няколко години в Америка, направи нетрадиционен жест към родното си място

Младеж, който живее и работи от няколко години в Америка, направи нетрадиционен жест към родното си място

Младеж, който живее и работи от няколко години в Америка, реши да направи нетрадиционен подарък на родния си град Мадан. 29-годишният Николай Николов подари на общинската администрация в родопския град техника за косене. Общинското предприятие „Благоустройство на територията” вече разполага с тракторна косачка, което ще направи косенето на тревата по- лесно, бързо и качествено. Освен тракторчето, бяха дарени още две моторни косачки и машина, с която ще се почиства окосената трева.
„Градът, а и в доста села, които успях да видя, нямат нищо общо с тези от преди 6-7 години, когато заминах за Америка. Тук личи, че се работи много и мисля, че е редно и трябва всеки да допринася за развитието на Мадан по един или друг начин. Адмирации към ръководството и екипа от общината “, сподели дарителят.
Преди повече от 6 години младият мъж заминава за Америка. След дългогодишното си пребиваване в „страната на неограничените възможности“, Николай се прибира в Мадан за няколко седмици почивка и остава възхитен от промяната, която вижда в града. Очарован от случващото, младият мъж решава да закупи и дари техниката на общината.
„Сърдечни благодарности към Ники за неповторимия му жест. Останах приятно изненадан, но и изключително щастлив, защото инициативата му показва, че младото поколение милее за Мадан и също иска общината да продължи да се развива, а това е изключително радващо и носещо надежда.“, коментира кметът на община Мадан Фахри Молайсенов.

Източник: Darik News

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder