21-годишен е задържан за убийството на журналистката

21-годишен е задържан за убийството на журналистката

21-годишният Северин Красимиров е задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова. Това каза пред журналисти в Министерски съвет вътрешният министър Младен Маринов, предаде Фокус.

Министърът припомни, че на 06.10 2018 г. в 14.27 часа е подаден сигналът за намерения труп на Виктория Маринов при крайбрежната алея в Русе. „До момента не се изключва нито една версия за убийството – от личния живот до професионалната й дейност. Започната е проверка на всички факти и обстоятелства. Изготвен е списък на лица от криминалния контингент, извършен е оглед, назначени са съответните експертизи“, обясни Маринов и допълни, че са извършени множество разпити. „В хода на работа стигнахме до лице, което снощи късно бе задържано от немската полиция, следствие на наше искане.

Задържан е Северин Красимиров, роден през 1997 г. в Русе. Има криминална регистрация за кражба на цветни метали. Иззети са веществени доказателства, свързващи лицето с убийството. Има наличие на ДНК материал върху дрехите му от жертвата и него. Има негов ДНК материал и върху жертвата“, каза още вътрешният министър. Маринов поясни, че продължава работата по всички версии.

Източни:19мин

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder