Община Видин порица Росица Кирова с прессъобщение до медиите

Община Видин порица Росица Кирова с прессъобщение до медиите

Имала най-много отсъствия в Общинския съвет, ни информират от пресцентъра на кмета.
Журналистите се интересували от кмета Огнян Ценков, вместо от председателя на ОБС-Видин, колко отсъствия имат съветниците.

„Във връзка с поставен въпрос от страна на медиите по време на редовна месечна пресконференция (31.10.2018 г.) на кмета на Община Видин Огнян Ценков и общинското ръководство за това дали има информация за отсъствията на общинските съветници от проведените досега заседания, Общината изпрати официално запитване до Общински съвет – Видин. Днес беше получено писмо, подписано от председателя на ОбС Генади Велков с подробна справка, съдържаща информация по този въпрос, която публикуваме. От нея става ясно, че с най-много отсъствия от заседания е общинският съветник от Гражданско обединение „Единни за промяна“ Росица Кирова – 6 за тази година и общо 12 – от началото на мандата“, разпратиха до всички медии, пресекретарките на кмета.

Скоро можем да очакваме и информация, колко отсъствия имат охраната на местната администрация, както и в колко часа е дошла на работа секретарката на кмета.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder