Навръх шест годишнината си „Активно общество“ учредява Годишни младежки награди (видео)

Навръх шест годишнината си „Активно общество“ учредява Годишни младежки награди (видео)

Наградите ще се присъждат на млади хора, активно участвали в развитието на региона.

„Решихме за шестгодишнината на Сдружението да учредим годишни награди, които да се връчват на млади активни хора от област Видин, които са се изявили в различни насоки – смятаме, че това ще бъде едно признание за младежите, които успяват по някакъв начин да допринесат за развитието на нашата област. Смятаме, че такива млади хора трябва да бъдат наградени, за да им се даде стимул да развиват тази си дейност и за в бъдеще, а и за да се даде пример за останалите младежи в област Видин“, заяви председателят на Сдружение „Активно общество“ Радослав Георгиев.

Наградите ще се присъждат в няколко категории.Приз за изключителни постижения в образованието и науката; Награда за изключителни постижения в културата; Награда за изключителни постижения в спорта; Награда „Млад лидер“; Награда „Млад експерт“; Награда „Млад предприемач“; Награда „Млад доброволец“.

„Номинираните трябва да са на възраст от 15 до 29 години и да живеят на територията на област Видин.
Номинации могат да правят както граждани, така и организации и институции, като за тази цел е необходимо да се попълни формуляр по образец, препоръчително е и да се приложат материали (сертификати, награди, публикации в медиите и др.), подкрепящи номинацията. Един младеж може да бъде номиниран в повече от една категории,“ каза още Георгиев.

Номинации за 2018 година ще се приемат до 20 януари 2019 г. на имейла на Сдружение „Активно общество“ – aktivnoobshtestvo@gmail.com, на Фейсбук страницата на Сдружение „Активно общество“ или на място в офиса.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder