Нощ на книгите за Хари Потър

Нощ на книгите за Хари Потър

На 8 февруари 2019 г. в Регионална библиотека “Михалаки Георгиев” ще се проведе петата ежегодна Нощ на книгите за Хари Потър, чествана по цял свят. Подготвяме се за незабравима вечер, вдъхновена от „Хогуортс“. Забавата започва в 18:00 часа в Детски отдел.

В       Нощта на книгите за Хари Потър: „Хогуортс“ ще споделим магията на незабравимите истории на Дж. К. Роулинг и ще запознаем новото поколение читатели с несравнимия свят на Хари Потър. В Детски отдел  младите „магьосници, вещици и мъгъли” ще имат възможност да вземат участие във вечер, изпълнена със забавни игри и четения от любимите книги за Хари Потър! Всичко ще започне, когато Разпределителната шапка избере в кой от четирите дома да попадне всеки участник. Ще украсим мястото и ще създадем свой собствен кабинет на професор Дъмбълдор, както и ще осигурим почерпка, вдъхновена от някои от най-вкусните магьоснически храни, описани в книгите.

В помощ ще са ни Нина Кирилова, ученичка от ПГ „Михалаки Георгиев” и ученици от театрално студио с ръководител Емил Живков при ГПЧЕ „Йордан Радичков“.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder