Община Враца отпуска 3.5 млн. лева за оборудване при кризи и бедствия

Община Враца отпуска 3.5 млн. лева за оборудване при кризи и бедствия

Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на оборудване при кризи и бедствия. Стойността й е в размер на 2 855 507.34 лева без ДДС или 3 426 608.83 лева с ДДС. Процедурата е в изпълнение на проект с Румъния и цели създаването на трансгранична точка за подобряване на капацитета на администрацията за преодоляване на кризисни ситуации и бедствия във Враца.

Обществената поръчка е разделена на три позиции, като първата е за доставка на специализирана високопроходима автомобилна техника, включваща репатриращ автомобил за катастрофирали тежкотоварни камиони, високо проходим пикап 4х4, спасителен технически автомобил – модул за спасителни операции и снегопочистващ автомобил с разпръскващ модул.

Втората позиция е за доставка на лодка RIB с транспортен колесар, а третата – на специализирани автомобили и медицинско оборудване за мониторинг на жизнени показатели. В последната позиция, кандидатите ще трябва да доставят 10 транспортни респиратори за командна и асистирана вентилация с кислородни бутилки за санитарни автомобили, многофункционален апарат за ЕКГ, 10 дефибрилации и мониторинг на спешен пациент с възможност за пренос на всички жизнени параметри в реално време, линейка с кувьоз за транспортиране на новородени и специализиран автомобил за транспортиране на кръвни продукти и човешки органи за трансплантация.

Финансирането на процедурата се осъществява чрез предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проекта „Координирани и ефективни реакции на властите при спешни ситуации в региона Враца-Долж“. От местната администрация поясняват, че в цената трябва да са включени всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката в описания вид и обхват в техническата спецификация.

Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е до 20 март 2019 година.

Източник: www.vratza.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder