Калин Каменов поздрави социалните работници по повод професионалния празник

Калин Каменов поздрави социалните работници по повод професионалния празник

Поздравителни адреси, по повод Световния ден на социалния работник – 19 март, връчи кметът Калин Каменов на служителите в общинските институции, предоставящи социални услуги. Всяко едно звено получи и икона на Свети Мина – покровител на дома и закрилник на семейството. Приветствие за празника получиха и работещите в дирекциите „Социално подпомагане“.
„Вие сте хората, които помагат на най-уязвимата част от нашето общество. Вашият неуморен труд, всеотдайност и професионализъм дават достоен живот“. В него се посочва още, че професията социален работник не е само база от знания или реализиране на определени политики, а кауза, която се подчинява на принципи и ценности.
„Всеки от Вас е част от едно семейство и само с общи усилия можем да постигнем положителна промяна. Благодаря Ви!“ – се пише още в поздравителния адрес.
Световният ден на социалния работник се отбелязва от 2007 г. през третия вторник на м. март по инициатива на Международната федерация на социалните работници в знак на признателност към приноса им за благото на световната общност.
Мотото на деня за 2019 г. е: „Насърчаване на човешките отношения“.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder