„Имам бизнес идея!“ – онлайн конкурс за млади предприемачи

„Имам бизнес идея!“ – онлайн конкурс за млади предприемачи

Стартът на онлайн конкурс на тема „Имам бизнес идея!“ е в сила от вчера, съобщиха от ОИЦ -Видин.
Онлайн конкурсът е национален – организира се от мрежата от 27-те областни информационни центъра в България. „Този конкурс цели да обхване младежите между 14 и 18-годишна възраст – да се стимулират към мислене в дълбочина и перспектива, към развиване и реализиране на бизнес идеи“, обясни управителката на ОИЦ – Видин Мариела Савкова, като подчерта, че идеята е да бъде насърчена предприемчивостта у младите хора.
За да участват в конкурса, младежите трябва да представят своята бизнес идея в рамките на видеоклип с продължителност до 2 минути и големина до 25 MB. Авторските видеа трябва да бъдат изпратени като съобщение в Messenger към специално създаденото събитие във „Фейсбук“: https://www.facebook.com/events/2275727175799348/. Мариела Савкова обясни, че видеата не трябва да съдържат обиди, политически послания или реклама на продукти и услуги. Видеата могат да бъдат изпращани до 12 май, като заедно с видеоклипа всеки участник трябва да изпрати и попълнена и декларация за съгласие по образец, която може да бъде изтеглена от създаденото събитие във „Фейсбук“. На 13 май подадените за участие видео клипове ще стана публични и за тях ще може да се гласува – това ще става чрез харесвания на съответния клип. При класирането на видеата ще се вземат под внимание харесванията, получени до 23 май в 10 часа, когато се прекратява гласуването.
След преброяването на гласовете ще бъдат обявени десетимата финалисти, сред които и двамата победители – всички те ще получат като награда спийкъри, посочи Мариела Савкова. А освен това двамата участници, чиито видеа са събрали най-много харесвания, ще имат възможността да посетят „София Тех Парк“ на 1 юни 2019 г. и заедно с класираните младежи от останалите области на страната да участват в специално организирано събитие с официални лица и представители на бизнеса.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder