Деца от различни социални групи ще се веселят заедно по случай 1 юни

Деца от различни социални групи ще се веселят заедно по случай 1 юни

По случай 1 юни – денят на детето, Столичната община, Направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ организира празник, на който деца от различни социални групи ще се веселят заедно по случай празника, съобщават от общината.

Празникът е под патронажа на зам.-кмета на Столичната община – Албена Атанасова и ще се състои на 1 и 2 юни /събота и неделя/ от 10.00 до 18.00 ч. в Южния парк, на главния вход от към бул. Витоша.

Специално организирана театрална и концертна програма ще създаде празнично настроение на децата и техните придружители. Децата ще имат възможност да участват в забавни игри и викторини, в арт ателие ще изработват и оцветяват различни фигури, а аниматори ще рисуват лицата им като любими герои, с което ще им доставят радост и забавление. Всички ще получат лакомства и подаръци.

На празника, в специално разположени шатри, представители на различни неправителствени организации – доставчици на социални услуги на територията на Столичната община, ще популяризират своята дейност пред широката общественост, ще представят творчески, образователни и спортни активности в подкрепа на деца и младежи в нужда, както и изложба на ръчно изработени изделия.

Източник:Novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder