Борисов: Приех оставката на Цветанов, защото това беше и негово решение

Борисов: Приех оставката на Цветанов, защото това беше и негово решение

Събрах колегите си от ГЕРБ, за да ги успокоя, че който си е вършил работата няма да има проблем. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред централата на ГЕРБ след заседание на Изпълнителната комисия на партията.

„Анализът на изборите съм си го направил. Резултатите са добри. Победата е категорична, а оставките в БСП го доказаха. Какво повече да се коментира след като достатъчно платени социолози и политолози го направиха“, каза още премиерът.
Припомняме, че вчера Цветан Цветанов подаде оставка, която Борисов коментира с думите:

„Приех оставката на Цветанов, защото това беше и негово решение. Той сам заяви, че доверието към нас е много важно. Избирането на негов заместник е работа на централата и на конгреса, който ще се проведе на 7 юли. Томислав Дончев няма да бъде заместник на Цветанов“, допълни Борисов.

„Мисля, че оставката беше очаквана, а и не исках повече Веселин Маринов да ми пее на концертите на партията“, заяви Борисов.
„Деница Желева е назначена за шеф на кабинета ми на мястото на Румяна Бъчварова, защото отива посланик в Тел Авив“, каза още той.
„Не съм доволен от резултатите в Плевен, Ямбол и Добрич. Всичко направихме и пак изгубихме“, коментира министър-председателят изборните резултати.

„Когато влизахме в политиката, ГЕРБ имаше 90 % положителен рейтинг. Магаре да бях вързал, щях да бия. Винаги народът ми дава кредит на доверие, а аз винаги съм следял какво се иска от мен. Разбрах, че дори днес президентът е видял какви прекрасни училища сме направили и ремонтирали“, завърши Бойко Борисов.

Източник: Novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder