Община Враца организира детски празник „Усмивка“

Община Враца организира детски празник „Усмивка“

За трета поредна година Община Враца кани малките граждани на детски празник „Усмивка”, който ще се проведе на 8 юни 2019 г., от 10:00ч., пред сградата на Община Враца.

С много усмивки, творчески работилници, куклен театър на открито, спортни игри и забавления, зумба с Малина, както и томбола с много награди ще бъдат зарадвани децата в този ден. В арт ателиетата всички малки творци ще могат да оцветяват гипсови фигурки и картинки, да правят декупаж, картички с техниката „Квилинг”, стъклопис, подреждане на пъзели и направа на магнити с природни и исторически забележителности от Враца. Традиционните ателиета за прически и макиаж, както и детска къщичка с играчки за най- малките, също са част от програмата.

Момчетата ще могат да се качат на любимата си пожарна кола.
Новите изненади в тазгодишното издание на детския празник са грънчарското колело, на което децата, с помощта на опитен грънчар, ще изработват различни изделия, вълшебната стая за рисунки на Моно Петра и приятели, както и машината за пяна, която ще заработи след 12:30 ч.

За първи път на разположение на малките посетители ще бъде и сметосъбирачна машина. Красивите моменти от празника ще бъдат запечатани от фотографа Тони Дуковски.

Всички ателиета и забавления са безплатни за децата и са финансирани от Общината.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder