Цигани без билети заплашват с бой кондуктор във влака София-Пловдив

Цигани без билети заплашват с бой кондуктор във влака София-Пловдив

Жесток скандал между мъж и жена роми и контрольори във влак на БДЖ беше заснет от пътници и разпространен във Фейсбук. Видеоклипът предизвика вълна от възмущение.

На кадрите се вижда как агресивен мъж сипе обиди по служителя на железниците. Видеото е публикувано във Фейсбук групата „Извън Закона“ и е заснето по линията София-Пловдив.
Скандалът започва след като служителя прави забележка, че за пореден път двамата не са си купили билети, а пътуват. От думите на кондуктора става ясно, че те са редовни пътници и всеки път „забравят“ да си купят билета на гарата. В отговор ромите започват да сипят заплахи. В един момент агресивният ром вади банкноти и започва да ги размахва срещу лицето на кондуктора, за да демонстрира, че има пари. Друга кондукторка се опитва да успокои ситуацията като издава на място билети на двамата гратисчии. Нападнатият мъж пък предупреждава, че ще извика полиция и положението ще стане по-лошо.
„Ей, внимавай с кой си имаш работа! Боклук!“, вика заплашително той. Накрая става ясно, че двойката пътува до село Хаджиево. Справка показва, че цената на билета за конкретната дестинация е на стойност 2 лева.

Източник: Novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder