Основно ремонтирана е сградата на Направление „Социални услуги и здравни дейности“

Основно ремонтирана е сградата на Направление „Социални услуги и здравни дейности“

Основно е ремонтирана сградата, в която се помещава Направление „Социални услуги и здравни дейности“ към Община Видин. Днес (18 юни) кметът на Видин Огнян Ценков посети социалната институция, за да разгледа в какви условия работят петнадесетте служители на Направлението.

„В бюджетите на Община Видин за 2017 г. и за 2018 г. бяхме заложили средства – 43 000 лв., за цялостен ремонт на сградата: ремонт на покрива, на помещенията, смяна на дограма, саниране на сградата, ремонт на преддверието, както и ремонт на ел. инсталацията“, обясни видинският кмет. Управителят на Направление „Социални услуги и здравни дейности“ Силвия Венчева, която показа на кмета извършените до момента ремонтни дейности, допълни, че също така са поставени нови балатуми във всички офиси, както и вътрешни транспаранти на прозорците.
След като направи оглед на свършеното, кметът Ценков отбеляза, че е важно служителите на Направлението да разполагат с добри условия, в които да изпълняват своите задължения. Той припомни, че Община Видин е на едно от водещите места по отношение на предоставяните социални услуги – 22 на брой, както и че постоянно се кандидатства и работи по различни проекти със социална насоченост.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder