Огнян Ценков изпрати малките футболисти от спортното училище за социална интеграция за Унгария

Огнян Ценков изпрати малките футболисти от спортното училище за социална интеграция за Унгария

За втори път учениците от спортното училище във Видин към фондация „Реал Мадрид“ заминават на демонстративен турнир, но този път в Унгария.
Видинският кмет посрещна децата в Община Видин, за да им пожелае успех. На срещата присъстваха Светлина Вълчева, социален директор на проекта и треньорът Светослав Петков.
„Всички ние, съвместно с вашите треньори, направихме и невъзможното, за да дадем нов живот на фондацията във Видин и съм щастлив, че днес можете да пътувате и да опознавате света благодарение на труда и усилията, които положихме“ – каза Ценков, като им пожела да се върнат от турнира, заредени с хубави емоции и да дойдат отново, за да разкажат впечатленията си.
В събитието ще участват 15 социално-спортни училища от Европа. Видинските деца ще имат възможност в продължение на пет дни да общуват със свои връстници от страната домакин, от Испания, Азербайджан, Италия, Полша, Румъния и др.
Възпитаниците на школата ще имат шанса да се срещнат с футболистите от „Реал Мадрид“ и да разгледат множество културни и исторически забележителности. Предвидено е посещение на базиликата „Св. Стефан“ в Будапеща, където е погребан големият унгарски футболист и голмайстор Ференц Пушкаш, новия стадион „Панчо Арена“, разходка в ботаническите градини на Арборетум в град Алксут.

Екип: Видн Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder