Топ вести
Венци Пасков връчи дипломите на зрелостници от СУ „Цар Симеон Велики“

Венци Пасков връчи дипломите на зрелостници от СУ „Цар Симеон Велики“

На специална церемония в Художествената галерия „Никола Петков“, 70 възпитаници на най-старата видинска гимназия получиха своите дипломи за завършено средно образование. Съобщиха от пресцентъра на общината.

На събитието присъстваха заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков, началникът на Регионалното управление на образованието Веселка Асенова, директорът на СУ „Цар Симеон Велики“ Венцислав Станев и председателят на Обществения съвет на училището Александър Русев.
Венци Пасков приветства зрелостниците от свое име и от името на кмета на Община Видин Огнян Ценков: „Скъпи абитуриенти, най-ценното в света на човешкото усъвършенстване е да не спирате да се образовате, да сте постоянни, упорити и отговорни. След този ден много от вас ще продължат образованието си в България, някои ще предпочетат чужбина, а защо не и тук, защото Видин вече е университетски град“ – каза заместник-кметът. Той пожела на всички лично удовлетворение и успешна професионална реализация и след това връчи дипломите на учениците от 12 „б“ клас. Венцислав Станев с гордост изтъкна постигнатите високи резултати от държавните зрелостни изпити по математика, английски език и биология.


Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder