Връчване дипломи на випуск 2019 ППМГ „Екзарх Антим I“

Връчване дипломи на випуск 2019 ППМГ „Екзарх Антим I“

Випуск 2019 на ППМГ „Екзарх Антим I“ с най-много пълни отличници в Област Видин.

Възпитаниците на Профилираната природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I” получиха своите дипломи за завършено средно образование на тържествена церемония, която се състоя в залата на Симфониета – Видин, съобщават от общината.
Гост на събитието бе заместник-кметът на Община Видин инж. Цветан Асенов, който приветства зрелостниците и сподели, че за него е чест да бъде сред тях, защото той също е възпитаник на гимназията. Асенов ги поздрави за доброто образование, което са получили, за знанията и уменията, които са придобили и за труда, който са положили, за да постигнат високи резултати. Пожеланието му към младите хора бе за успешен старт в живота и сбъдване на мечтите им.
На събитието присъстваха също областният управител на Видин Албена Георгиева, Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Даниил, началникът на Регионалното управление на образованието Веселка Асенова и председателят на Училищното настоятелство Лиляна Цанова, които също се обърнаха с приветстия към учениците.
Директорът на ППМГ „Екзарх Антим I” Румяна Петрова поздрави зрелостниците с много вълнение. Тя изрази удовлетворението си от факта, че са постигнали много добри резултати и са избрали „Училището на успеха“. „Не забравяйте своята гимназия и учителите си и защитавайте с достойнство нейното име“ – каза Румяна Петрова.
Общо 98 зрелостници получиха дипломите си. Отличниците са 31, от които 9 – пълни шестици (от 12 в област Видин). Средният успех от дипломите е мн. добър 5,13.
От името на випуска с благодарност и признателност към учителите и съучениците си се обърна Деян Емилов.
Дипломите и плакетите на отличниците връчи бившият възпитаник на гимназията Радослав Николов.
Почетен плакет и парична награда от Училищното настоятелство, от родители и ученици получи Емил Стоянов, учител по математика. Наградата връчи Лиляна Цанова.
За активна обществена дейност бе наградена с плакет зрелостничката Антонина Лозанова.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder