Топ вести
21.08.2019 - Министърът на икономиката ще упражнява правата на държавата като едноличен собственик на капитала на „Център за отдих – Китен“ ЕАД
21.08.2019 - Правителството одобри създаването на лечебно заведение за болнична помощ
21.08.2019 - България и Черна гора ще си сътрудничат в областта на здравеопазването и медицинската наука
21.08.2019 - Полицията търси взривно устройство в редакцията на Novini.bg
21.08.2019 - Проф. Асенов: Предвиждаме интензивни разговори за постигане на консенсус с превозвачите за тарифите и обхвата на пътищата с тол такса
21.08.2019 - Замърсяването на въздуха може да предизвика психични проблеми
21.08.2019 - Spice Music Festival се завръща в Бургас през 2020
21.08.2019 - Eкоминистерството потвърди наличието на минерални извори в Сланотрън и Градец (Новините на Видин Вест)
21.08.2019 - Започва третото издание на „Лятно кино в парка на хумора“-2019
21.08.2019 - Криминално проявен раздаде юмруци и отмъкна портмонето на шофьор
Кметът Огнян Ценков връчи грамоти на състезатели  от СК „Борба, Самбо, Джудо“

Кметът Огнян Ценков връчи грамоти на състезатели от СК „Борба, Самбо, Джудо“

Видинският кмет се срещна със спортистите и техния треньор Пламен Петров, за да ги поздрави за отличното им представяне на Международния турнир по джудо, който се проведе в град Панагюрище на 22-23 юни.
Съобщават от общината. В него взимат участие състезатели от 8 държави и над 30 клуба от България. „При тази голяма конкуренция вие, представителите на нашия спортен клуб „Борба, Самбо, Джудо“, сте се представили достойно, печелейки 2 сребърни и 3 бронзови медала. Постижение, което заслужава поздравления“ – каза Ценков, след което връчи грамота на треньора на клуба за отбелязаните високи резултати. Той пожела да запазят високия си спортен дух, за да печелят още много победи и да продължават да прославят Видин и България навсякъде по света. Пламен Петров съобщи, че седмица по-късно клубът е участвал в още един международен турнир по джудо – в Сибиу, Румъния, за деца набор 2005-2010 година, откъдето се завръщат с 11 медала.

Особена гордост за всички е отличното представяне на Цветелина Цветанова, която спечели бронзов медал преди броени дни на Европейската олимпиада по самбо в град Минск, Беларус, в категория 48 кг. Тъй като тя не успя да присъсътва на срещата в Община Видин поради натоварената си програма, Ценков поднесе предвидената за нея грамота на треньора Пламен Петров, за да й я предаде.

В знак на благодарност за подкрепата за клуба от страна на Община Видин и общинското ръководство, кметът Огнян Ценков получи поздравителен адрес.
Вече 45 години видинският клуб по борба, самбо и джудо възпитава деца и подрастващи в любов към спорта. През дългата си история той е завоювал много медали и отличия, спечелени от състезатели, които са прославили и прославят старопрестолния ни град.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder