Топ вести
05.12.2019 - Нов кредит тегли Община Видин за да плати финансови корекции за ремонта на площада (Новините на Видин Вест ТВ)
05.12.2019 - Валериев убит с автомат, с екзекутора му заподозрени за крупни грабежи
05.12.2019 - Нерегистриран „казан“ и нелегален алкохол откриха митнически и полицейски служители
05.12.2019 - Фандъкова ще присъства на откриването на новия сезон на ледената пързалка на „Спортна София“
05.12.2019 - При покупко-продажба на кола: Вече не трябва да сменяме номерата
05.12.2019 - Каракачанов към курсантите-отличници: Изграждайте се като лидери не само в армията, но и в обществото
05.12.2019 - Eкатерина Захариева изпрати съболезнователна телеграма до външния министър на Украйна
05.12.2019 - „Пирогов“ с модерна ендоскопска апаратура от „Българската Коледа“
05.12.2019 - МВнР: Няма данни за пострадали българи при пожара в Одеса
05.12.2019 - Депутат от НФСБ пита репортерка с какво бельо е дошла на работа (Видео)
Кметът Огнян Ценков връчи грамоти на състезатели  от СК „Борба, Самбо, Джудо“

Кметът Огнян Ценков връчи грамоти на състезатели от СК „Борба, Самбо, Джудо“

Видинският кмет се срещна със спортистите и техния треньор Пламен Петров, за да ги поздрави за отличното им представяне на Международния турнир по джудо, който се проведе в град Панагюрище на 22-23 юни.
Съобщават от общината. В него взимат участие състезатели от 8 държави и над 30 клуба от България. „При тази голяма конкуренция вие, представителите на нашия спортен клуб „Борба, Самбо, Джудо“, сте се представили достойно, печелейки 2 сребърни и 3 бронзови медала. Постижение, което заслужава поздравления“ – каза Ценков, след което връчи грамота на треньора на клуба за отбелязаните високи резултати. Той пожела да запазят високия си спортен дух, за да печелят още много победи и да продължават да прославят Видин и България навсякъде по света. Пламен Петров съобщи, че седмица по-късно клубът е участвал в още един международен турнир по джудо – в Сибиу, Румъния, за деца набор 2005-2010 година, откъдето се завръщат с 11 медала.

Особена гордост за всички е отличното представяне на Цветелина Цветанова, която спечели бронзов медал преди броени дни на Европейската олимпиада по самбо в град Минск, Беларус, в категория 48 кг. Тъй като тя не успя да присъсътва на срещата в Община Видин поради натоварената си програма, Ценков поднесе предвидената за нея грамота на треньора Пламен Петров, за да й я предаде.

В знак на благодарност за подкрепата за клуба от страна на Община Видин и общинското ръководство, кметът Огнян Ценков получи поздравителен адрес.
Вече 45 години видинският клуб по борба, самбо и джудо възпитава деца и подрастващи в любов към спорта. През дългата си история той е завоювал много медали и отличия, спечелени от състезатели, които са прославили и прославят старопрестолния ни град.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder