Мая Манолова: Опитите да бъда сплашена, няма да успеят

Мая Манолова: Опитите да бъда сплашена, няма да успеят

Решението дали омбудсманът Мая Манолова ще се кандидатира за кмет на София ще бъде нейно лично. „Решението ще бъде мое“, отсече в ефира на Нова тв, с което пресече опитите кандидатурата й да бъде обвързана със структурите на БСП, предаде news.bg.

Припомняме, че основната политическа кариера на Мая Манолова премина като депутат от БСП.
Тя заяви, че ако се реши да влезе в битката за София, то ще го направи единствено заради гражданите. Така намекна, че най-вероятно кандидатурата й би била независима, а не партийна.
Тя е категорична, че опитите да бъде сплашена няма да успеят, и посочи примери, че в медии, близки до властта, се води кампания срещу евентуалното й кандидатиране за кмет на София, по което личи, че „определено много са притеснени“.
По думите й, управляващите със завидна последователност правят опити да я амбицират, да я предупредят да не се кандидатира, дори и да я сплашат.
„Не са познали човека – решението е мое и то според преценката в коя позиция ще защитя по-добре интересите на гражданите“, отсече омбудсмана и припомни, че 129 депутати са я подкрепили за омбудсман, ГЕРБ официално не са, но гласуването е било тайно, и не се знае чии точно са гласовете.
Тя каза, че Цветан Цветанов публикувал във facebook, че не я е подкрепил, но намекна за евентуално за някои депутати от ГЕРБ.
„Айде малко по-скромно с подкрепата… Нека да говорим с факти“, заяви омбудсмана Манолова.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder