Младежка банка – Видин обяви конкурс за набиране на проектни предложения

Младежка банка – Видин обяви конкурс за набиране на проектни предложения

Младежка банка – Видин, създадена към Сдружение „Активно общество“, обявява за четвърта поредна година конкурс за набиране на проекти по механизма за финансиране на идейни предложения на млади хора до 25-годишна възраст, съобщиха организаторите.

През изминалите месеци младежите от Младежка банка – Видин организираха редица акции с цел набиране на дарения – сега набраните средства ще бъдат използвани за реализиране на идеите и подкрепена инициативността на други млади хора от Видинска област.

Проекти ще се приемат от 5 август до 20 август, включително. Проектните предложения могат да се подават по електронен път – на електронната поща на Сдружение „Активно общество“ aktivnoobshtestvo@gmail.com, или на място в офиса на Сдружението в град Видин, пл. „Бдинци“ №2.

Максималният размер на средствата, които едно проектно предложение ще може да получи, е 1500 лв. Комисия ще разгледа и оцени подадените проекти и в срок до 23 август ще бъдат обявени кои са одобрени за финансиране, след което ще бъдат сключени договори.

По всяко време от екипа на Младежка банка ще са на разположение за консултации и помощ в процеса на разработването на проектите. Насоките за кандидатстване, както и всички необходими формуляри за попълване могат да бъдат намерени на интернет страницата на Сдружение „Активно общество“: http://aktivnoobshtestvo.org/index.php/novini/218-obyavyava-se-nov-konkurs-za-nabirane-na-proektni-predlozheniya-na-mladezhka-banka-vidin.html.
Припомняме, че в рамките на предходния конкурс пет проекта получиха финансиране от Младежка банка – Видин на обща стойност 4770 лв.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder