Сдружение „Активно общество“ подкрепи инициативата за избиране на „Мис ТИД Дунав“ и „Мини мис ТИД Дунав“

Сдружение „Активно общество“ подкрепи инициативата за избиране на „Мис ТИД Дунав“ и „Мини мис ТИД Дунав“

За първа година сред участничките в гребната регата ТИД, които акостираха във Видин, бяха избрани „Мис ТИД Дунав“ и „Мини мис ТИД Дунав“. Сдружение „Активно общество“ подкрепи организатора на инициативата Богомил Петров, като осигури награди за двете момичета, които станаха първите носителки на тези титли.

„Мис ТИД Дунав 2019“ стана 16-годишната Естела. Нейната 11-годишна сестричка Лаура пък беше избрана за „Мини мис ТИД Дунав 2019“. Те получиха сувенири за спомен от Видин и от първото си участие в гребната регата. Боряна Бориславова от екипа на Сдружение „Активно общество“ връчи наградите и постави на чаровните момичета традиционните за всеки подобен конкурс ленти.

Естела и Лаура, заедно със своите родители Юлия и Зоран, живеят в Осиек, Хърватия. Четиричленното семейство се е присъединило към гребната регата в сръбския й участък, като това е първото им участие в ТИД. Бащата Зоран разказа, че това е и първото подобно приключение, в което двете му дъщери се включват заедно със своите родители и до момента семейството си изкарва чудесно. Намерението им е да стигнат до финала на похода, тоест до Дунавската делта, където реката се влива в Черно море.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder