Топ вести
25.02.2021 - Борисов: Големите компании производители на ваксини трябва да спазват договорите с ЕК, за да не поставят под риск ваксинационните планове
25.02.2021 - Още двама души с Covid-19 починаха в Монтанско
25.02.2021 - Акция за почистване на крайпътни участъци в Северна промишлена зона във Видин
25.02.2021 - В 13 многофамилни жилищни сгради се въвеждат мерки за енергийна ефективност по проект на Община Видин
25.02.2021 - Община Видин обяви старта на проект „Подобряване на енергийната ефективност в общински административни сгради”
25.02.2021 - НЧ „Ахинора – 2003“ организира онлайн конкурс за „Най-красива мартеница“
25.02.2021 - Само Видин и Търговище са в жълтата зона на заболяемост от Covid-19
25.02.2021 - Ангелов:Надбягваме се със вируса и ще видим кой ще финишира пръв. Изключително неприятно сме изненадани от поредната неспазена уговорка за доставка на ваксината „АстраЗенека“
25.02.2021 - Видинска кола се подпали и изгоря като факла
25.02.2021 - Спипаха столичанин да шофира дрогиран във Видин
Младежки дом-Враца получи две награди за работата си с младите хора в областта на културата

Младежки дом-Враца получи две награди за работата си с младите хора в областта на културата

Младежки дом Враца получи две награди за активната си работа, които бяха връчени по време на VII-та Национална конференция „Достъп на младите хора до култура: ролята на фестивалите по изкуствата“ във Варна.
Форумът във Варна дава отличия – Националните годишни награди „ПроКултура“, които са за принос към разширяването на достъпа на младите хора до култура.

Първото отличие, което получи Младежки дом Враца, е в категория „Общински културен институт“, за активната и резултатна дейност за разширяване на достъпа на младите хора до култура чрез многообразие от инициативи, програми, фестивали, форуми, концерти, рецитали и др. дейности.

През 2019 за пръв път бяха обявени специални награди в категория „Фестивал“ в девет области. В раздел фестивали с „Диплом за отличие “ на конференцията бе награден и Международният младежки театрален фестивал „Време“ – Враца. Фестивалът има принос и към Националния културен календар, като единствено по рода си събитие за страната, с международно участие от 1987 година.

Конференцията във Варна се организира по повод 12 август, обявен от ООН за международeн ден на младежта, с
участието на Българската асоциация на работодателите в областта на културата, Граждански институт и с подкрепата на община Варна.

Форумът цели да провокира и насърчи към национално отговорен диалог между всички в областта на културата за създаване на благоприятна, подкрепяща среда за приобщаването на младите хора към култура в България.

Източник: Dariknews.bg.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder