Задържаха непълнолетен за блудство с 8-годишно момиче

Задържаха непълнолетен за блудство с 8-годишно момиче

На 30 август, малко преди 21 ч. 29 –годишна жителка на с. Сотиря, община Сливен, съобщила в полицията за посегателство, свързано с блудствени действия спрямо малолетната й дъщеря, на 8 години, съобщиха от пресцентъра на МВР.
След сигнала в РУ-Сливен незабавно са предприети действия за установяване на фактите и издирване на извършителя. Пострадалата е прегледана от съдебен лекар, не са установени данни за насилствени действия и е предадена на грижите на близките й.

При проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е намерен и задържан за срок от 24 часа заподозрения за извършител, момче на 15 години, от същото село.

По случая е задържан и 68-годишен, живял временно без регистрация на адреса на майката, спрямо когото предстои изясняване съпричастен ли е към блудство с малолетната преди време, каквато предварителна информация е съобщена.

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на ОП – Сливен. Работата продължава за изясняване на всички обстоятелства и документиране на случая.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder