Видин отново ще се включи в инициативата „Да изчистим България заедно“

Видин отново ще се включи в инициативата „Да изчистим България заедно“

Община Видин отново се включва в зелената инициатива „Да изчистим България заедно“, съобщиха от пресслужбата на града.

Кампанията ще се проведе на 14 септевмри в цялата страна. Вече са определени местата за почистване в град Видин. Служителите от Общинската администрация ще чистят част от Крайдунавския парк и парк „Владикина бахча“, където кметът на Община Видин Огнян Ценков ще даде старт на акцията в 9:00 ч. Останалите райони, които ще бъдат обхванати са: Крайбрежната алея от крепостта „Баба Вида“ до Колодрума, парк „Рова“ – от ул. „Антон Страшимиров“ до ул. „Михалаки III Шишман“, зелената площ на кръстовището на ул. „Широка“ и ул. „Христо Ботев“ и пространството пред паметника на Свободата.
Общината е организирала четири пункта за раздаване на чували и ръкавици – паркинга на Община Видин, спортното игрище на кръстовището на ул. „Широка“ и ул. „Христо Ботев“, пред Телеграф капия и в парк „Владикина бахча“. Те ще работят от 8:30 ч.
В съботния ден ще има дежурен служител в Община Видин, който ще отговаря на въпроси, свързани с кампанията, на телефон: 094 609 459.
Събраните отпадъци е необходимо да бъдат поставени отделно до най-близките контейнери, откъдето ще бъдат извозвани с техника на общинското звено „Чистота“.
Кметът на Община Видин приканва всички жители да се включат в националната инициатива по почистване, за да превърнем заедно нашия красив град в едно още по-уютно място за живеене.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder