Борисов нарече саботаж спирането на сигнала на радиото

Борисов нарече саботаж спирането на сигнала на радиото

Премиерът Бойко Борисов коментира протеста пред БНР в подкрепа на Силвия Великова в края на миналата седмица, в който присъстваха представители на „Демократична България“, в това число и техният кандидат-кмет.

„Как една партия, с една група журналисти, протестират заедно? Свободните журналисти трябва да работят свободно и да са еднакво разделени от всяка партия“, удиви се премиерът пред журналистите в Пещера на откриването на новия завод на братя Домусчиеви.

Той реагира на упрека на президента, че държавата се управлява през „нечий телефон“, а не от институциите по установения ред.

„Ако е неговият телефон, разбирам“, каза Борисов с намек по адрес на Румен Радев.

И нарече спирането на сигнала на БНР „саботаж срещу срещу правителството, срещу свободата на медии и срещу Силвия Великова“.

„Аз съм сигурен, че тя знае, че не само правителството, а и ние като партия нямаме никакво участие. Чист саботаж. За това се надявам прокурорите скоро да приключат тази работа“, каза Борисов относно разпоредената от прокуратурата проверка. Междувременно пряко наблюдаващият проверката Иван Гешев, че най-рано днес, а най-късно в петък ще бъдат готови резултатите и ще последва официално изявление от разследващите.

Източник:Дарик

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder