Нужни са средства за лечението на ученичка от Видин

Нужни са средства за лечението на ученичка от Видин

Деветокласничката от СУ „Цар Симеон Велики“ Камелия Цолова, която страда от тежко заболяване, се нуждае от финансова подкрепа.

Момичето се нуждае от сложни операции, които ще бъдат извършени в клиника във Виена, ако се съберат необходимите средства, които общо възлизат над 22 хиляди евро.

Много състрадателни хора вече са предложили своята подкрепа. Тъй като Камелия е бивша възпитаничка на детска градина „Детелина“, оттам са отправили призив към родителите да не купуват цветя за първия учебен ден, а да дарят средствата за лечение на момичето. Инициатива в негова помощ подемат и от ОУ „Любен Каравелов“, където учи сестрата на Камелия. Събраните пари от учители и родители за целта ще бъдат преведени по банкова сметка. Кампания за набиране на средства тече и в СУ „Цар Симеон Велики“. Очаква се помощ и от „Българската Коледа“.

Кметът на Видин Огнян Ценков направи лично дарение за момичето, което беше прието днес от неговата майка Мариела, съобщиха от общината. Той изрази своята увереност, че лечението ще завърши успешно. Той сподели, че в редица подобни случаи, когато е помагал, са постигани добри резултати и вдъхна надежда на майката.

Мариела Цолова благодари сърдечно на кмета за неговия жест и разказа за трудния път, по който преминава семейството.
Публикуваме банковата сметка, по която се събират средства за болното момиче от Видин, всеки който има възможност и желае нека подкрепи Камелия:
Камелия Калинова Цолова
IBAN: BG54 UNCR 7000 1523 6126 30
BIC: UNCRBGSF

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder