10 кандидати атакуват кметския пост във Видин  (Новините на Видин Вест ТВ – цялата емисия)

10 кандидати атакуват кметския пост във Видин (Новините на Видин Вест ТВ – цялата емисия)

10 кандидати за кмет на Община Видин са регистрирани в Общинската избирателна комисия за изборите на 27 октомври, съобщи председателят на ОИК-Видин, Павел Петков.
Кандидатът на ГЕРБ е сегашният кмет Огнян Ценков. БСП за България издигна Любомир Георгиев Д-р Цветан Ценков е подкрепен от дясна коалиция- СДС, НДСВ, Нова алтернатива, ЗНС, БЗНС, БДСР. Кметският пост ще опита да си върне и бившият кмет на Видин Герго Гергов, той е подкрепен от ПП „Атака“ и Земеделски съюз „Ал. Стамболийски“. Кандидатът на „Демократична България-Обединение“ (Да България, ДСБ, Зелено движение) е Иван Перчински, бивш зам. кмет на Видин и помощник директор на Природо-математическата гимназия. Депутатът в 43-тото Народно събрание Иван Иванов е подкрепен от Местна коалиция „ВМРО – БНД“ – (АБВ, НФСБ). Кандидатът на ДПС е адвокат Красимир Асенов. В кметската надпревара се включват още Ненчо Нешев от „Възраждане“, Богдан Гешев (ПП Обединена социалдемокрация) и Венцислав Димитров- Партия на Зелените.

Гледайте емисиите на Видин Вест ТВ в часовете: 13:30, 17:00, 18:00, 22:00 часа. В събота и неделя, централната емисия е в 18:30 часа..

Водещ: Павла Цветкова
Репортери: Камелия Колова, Боряна Бориславова
Оператор и монтаж: Емил Иванов

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder