Над 40 000 къса цигари иззеха митнически служители на Дунав мост 2-Видин през последния месец

Над 40 000 къса цигари иззеха митнически служители на Дунав мост 2-Видин през последния месец

Над 40 000 къса цигарии са иззети на Дунав мост 2 при Видин, при митнически проверки за последните 30 дни, съобщиха от АПИ.

20 000 къса или 1000 кутии с цигари, всичките облепени с валиден български акцизен бандерол, са иззети от митническите служители от ГД МРР в района на Дунав мост 2 при Видин на 27.09.2019 г.
Тютюневите изделия са открити в естествените кухини на автобус и в куфарите на лице – български гражданин, пътуващ за Германия.

При друга проверка в района на ГКПП Дунав мост -Видин, митническите служители откриват във фабрична кухина на мястото на резервната гума, в лек автомобил с чуждестранна регистрация, три пакета с общо 3,8 кг нарязан тютюн за цигари без валиден български акцизен бандерол. Тютюнът е иззет. Срещу шофьора на автомобила, немски гражданин, е съставен акт за административно нарушение.

В края на периода, на 28 септември, отново в района на Дунав мост 2, в микробус, управляван от български гражданин, са открити и 1180 кутии или 23 600 къса тютюневи изделия от различни марки, облепени с български акцизен бандерол. Цигарите са задържани тъй като не е представен документ съгласно ЗАДС.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder