Топ вести
20.11.2019 - Предлагат лимит на болничните, изплащани от работодател
20.11.2019 - В Световната седмица на предприемачеството се проведе полудневно образователно пътуване до винарска изба „Двете Тополи“ в с. Неговановци (Снимки)
20.11.2019 - Спипаха видински товарен автомобил с фалшив технически преглед
20.11.2019 - Правителството отпуска по 40 лева коледни добавки за най-бедните пенсионери
20.11.2019 - Отстраниха шефовете на болниците, в които е лекувано починалото 3-годишно дете
20.11.2019 - 13 са предложенията в дневния ред на първото заседание на Общинския съвет във Видин
20.11.2019 - Временно ограничават движението на АМ „Тракия“
20.11.2019 - Валери Симеонов стана зам.-председател на Народното събрание
20.11.2019 - Турнир „Шахът-игра за крале” се проведе във Враца (Снимки)
20.11.2019 - Борисов нареди да се отстранят всички замесени в случая с починалото 3-годишно дете
Във Враца посрещнаха зам.-министъра по труда и социалната политика

Във Враца посрещнаха зам.-министъра по труда и социалната политика

„Отличните резултати в социалната сфера в Община Враца са на база изключителното добро партньорство и взаимодействие между институциите“. Това заяви заместник-министърът по труда и социалната политика Султанка Петрова в рамките на проведена среща във Враца с Мария Попова-изпълняващ функциите на кмет, съобщиха от пресслужбата на града.

Заместник-министърът, придружаван от генералния директор на Български Червен Кръст – проф. Красимир Гигов и заместник генералния директор на Червенокръстката организация д-р Надежда Тодоровска, споделиха опита при разпределянето на социални помощи в други страни от Европейския съюз.
На срещата присъства и заместник-кметът Петя Долапчиева, която представи добри практики в социалната област на Община Враца. Посочено беше, че през 2020 г. на жителите на града и населените места ще се предлагат общо 22 социални услуги, ще бъдат открити нови центрове за деца и възрастни, както и ще стартират още социални проекти. След въвеждането им Община Враца ще предоставя пълен пакет социални услуги и ще бъдат обхванати всички уязвими групи, лица в неравностойно положение и потребители.
Участници в срещата бяха още Гергана Михалчева – директор на общинския съвет на БЧК, Дияна Йорданова – регионален тийм лидер на проект „Иновативни модели“ и Ива Станчева – началник отдел „Здравеопазване и социални дейности“ в Община Враца.
Целта на визитата на заместник-министъра Султанка Петрова във Враца, заедно с ръководството на Български Червен Кръст, беше представяне на услугите от Центровете „Домашни грижи“, реализирани в област Враца.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder