Работи се по различни версии за убийството на Марангозова

Работи се по различни версии за убийството на Марангозова

Извеждаме абсолютно всички версии по убийството. Към момента мотив не можем да посочим, тъй като трябва да направим анализ на доказателствата и данните, които ще съберем. Жертвата е на 46 години с криминални регистрации. Те са за измами. Това заяви в четвъртък вечерта директорът на СДВР Георги Хаджиев.

46-годишна жена беше намерена мъртва пред блок 18 в столичния квартал“Младост“. Сигналът е подаден в 20:50 часа вчера вечерта.

Тялото на жената беше открито в личния й автомобил от мъжа, с когото живее на семейни начала. Установено е, че е била с огнестрелна рана в главата. Името й се свързва с финансови измами. По неофициална информация в колата е намерена бяла роза.

От МВР има официално потвърдена информация, че името на жената е Стоянка Марангозова. Предстои да се усстанови дали е була убита, или става въпрос за самоубийство.

Септември 2013 година Марангозова влиза в медийното пространство с това, че се барикадира в мезонет. Отвън е имало частен съдебен изпълнител с нови собственици на апартамента.по-късно Марангозова се отказва от блокадата и напуска жилището. По това време тя е била под домашен арест, заради вече започнало разследване на ДАНС, което е започнало през 2011 година за мошеничество и пране на пари.

Месец след като е изгонена от мезонета, Станка Марангозова се появява в НОВА в предаването „На светло“. Тогава тя разказва за единия от многото си конфликти. По думите й била измамена от Иво Масларов, който е син на бившия социален министър.

Източник: Труд

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder