Изложението С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО стартира на 21 октомври в зала Филхармония

Изложението С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО стартира на 21 октомври в зала Филхармония

В празничната за Видин седмица в зала Филхармония стартира традиционното есенно изложение на производителите С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО.

За шест дни щандовете на изложението ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, ориентирани към широкия потребител, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, портфейли, аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели.

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета и връхни облекла. Със сигурност всеки ще намери подходящия за него стил, десен и модел, при това от директния производител или дистрибутор. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата – на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени. Щандовете със захарни изделия допълнително ще изкушат малките палавници, а със сигурност и техните родители.

На панаир, като на панаир – той трябва да се види и почувства. Не чакайте края на седмицата, изложението на производителите  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за вас от понеделник до събота във фоайето на зала Филхармония с работно време от 10 до 19 часа. Посетете! Изберете българските производители!

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder